ميكى عضو فعال
عدد الرسائل : 173 العمر : 40 تاريخ التسجيل : 14/08/2007
| موضوع: المكرونه بالبشاميل الجمعة سبتمبر 14, 2007 2:28 am | |
| السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
المكرونه بالبشاميل المقادير كيس مكرونه اقلام - نصف كيلو لحم معصج مع بصله صغيره وملعقة صلصه - كيلوونصف لبن 3ملاعق دقيق 3ملاعق سمن 2بيضه ملح فلفل بهار الطريقه تسلق المكرونه فى ماء كثير مع وضع ملح وملعقه زيت مهما كانت المكرونه جيده لازم الزيت علشان متعجنش بعد ما تستوى تصفى فى المصفى وتغسل بالماء البارد نعمل البشاميل نسخن السمن ويوضع فيه الدقيق ويحمر على شرط الا يتغير لونه يوضع اللبن ويقلب وطبعا نضبط الملح ونقلب الى ان تصبح كريميه الملمس اول ما يبرد نضع البيض والفلفل ونقلب ندهن الصنيه بالسمن ونضع طبقه بشاميل ثم طبقه مكرونه ثم اللحمه (المعصجه) ثم باقى المكرونه ثم البشاميل نضعها فى فرن متوسط الحراره وتترك الى ان تحمر وتنضج
وبالهنا والشفا يااااااارب
| |
|
فراوله مشرف
عدد الرسائل : 370 العمر : 36 الموقع : فى وسط الجروح الهوايات : الاغانى الحاله الدراسيه : طالع عينى تاريخ التسجيل : 17/09/2007
| موضوع: رد: المكرونه بالبشاميل الثلاثاء سبتمبر 18, 2007 8:47 am | |
| تسلم ايدك ميييييييييييييييييكى | |
|
modyvip مشرف
عدد الرسائل : 1889 العمر : 47 تاريخ التسجيل : 02/08/2007
| موضوع: رد: المكرونه بالبشاميل الثلاثاء سبتمبر 18, 2007 1:30 pm | |
| | |
|
ميكى عضو فعال
عدد الرسائل : 173 العمر : 40 تاريخ التسجيل : 14/08/2007
| موضوع: رد: المكرونه بالبشاميل الأربعاء سبتمبر 19, 2007 1:03 am | |
| ميرسى يافوفو شكراااااااااااااا ياموووووودى | |
|
فراوله مشرف
عدد الرسائل : 370 العمر : 36 الموقع : فى وسط الجروح الهوايات : الاغانى الحاله الدراسيه : طالع عينى تاريخ التسجيل : 17/09/2007
| موضوع: رد: المكرونه بالبشاميل الأربعاء سبتمبر 19, 2007 11:00 pm | |
| | |
|
O M A R مشرف عام
عدد الرسائل : 2079 العمر : 35 الموقع : كلمتــــــــــــــــــــنا الهوايات : الكاراتــــــــــــــيه الحاله الدراسيه : كلية هندسة .... جامعة بنها تاريخ التسجيل : 30/07/2007
| موضوع: رد: المكرونه بالبشاميل الجمعة سبتمبر 21, 2007 2:15 am | |
| تسلم ايدك حلو اوى فى الصايم ده | |
|
ميكى عضو فعال
عدد الرسائل : 173 العمر : 40 تاريخ التسجيل : 14/08/2007
| موضوع: رد: المكرونه بالبشاميل الجمعة سبتمبر 21, 2007 10:47 pm | |
| | |
|